ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

event-details

Είμαι η Μαρινίκη, απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παρόλη τη τεχνοκρατική μου εκπαίδευση, ήδη από τα πρώτα χρόνια μου στο Πολυτεχνείο διαπίστωσα ότι αυτό που με συναρπάζει είναι ο ανθρώπινος παράγοντας. Η πρώτη μου επαφή με την διαχείριση των ανθρώπων οφείλεται στη συμμετοχή μου στον φοιτητικό οργανισμό Board of European Students of Technology (BEST), μέσα στον οποίο ανακάλυψα το πάθος μου προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντα έδινα ιδιαίτερη βάση στους ανθρώπους και στις σχέσεις μαζί τους, τόσο στις διαπροσωπικές όσο και ως παρατηρητής άλλων. Για εμένα, ο κάθε άνθρωπος και η εξέλιξή του είναι μία μοναδική πρόκληση, ένα μοναδικό ταξίδι. 

 Ήδη πριν την αποφοίτησή μου είχα αρχίσει να αναζητώ διεξόδους οι οποίες θα με οδηγούσαν πιο κοντά στο ενδιαφέρον μου προς την ανθρώπινη φύση, σε συνδυασμό πάντα με την πρακτικότητα που αποκόμισα σαν τρόπο σκέψης από τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο. Έτσι, έκανα το μεταπτυχιακό μου πάνω στη Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Alba Graduate Business School και στη συνέχεια πιστοποιήθηκα ως MBTI® Practitioner. Εξασκώντας το επάγγελμα του μηχανικού στην οικογενειακή επιχείρηση, οδηγήθηκα ταυτόχρονα στα μονοπάτια του Coaching και στο Athens Coaching Institute από όπου και πήρα Diploma in Evidence-Based Coaching. Έχοντας συνειδητοποιήσει, και η ίδια διαπιστώσει από την εμπειρία μου, ότι πολλές φορές παρά τη θέλησή μας να επιτύχουμε ένα στόχο, τα συναισθήματά μας να μας αποτρέπουν από αυτό, ξεκίνησα την αναζήτηση μιας λύσης. Η λύση ήρθε με τα ανθοϊάματα Bach, τα οποία διαθέτουν εξισσοροπιστικές ιδιότητες στο τομέα των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολα κατανοητά και διαχειρίσιμα, ώστε να μην εμποδίζουν στην κινητοποίηση ενός ανθρω΄΄που ως προς την επίτευξη του στόχου του. Γι’ αυτό το λόγο και μελέτησα τα ανθοϊάματα Bach και είμαι εκπαιδευόμενη σύμβουλος ανθοϊαμάτων Bach. 

Ο συνδυασμός υπηρεσιών που δύναμαι να παρέχω λόγω του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού μου υπόβαθρου έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικός έως τώρα, καθώς οι πελάτες μου δύνανται να προσεγγίσουν ένα στόχο τους από διαφορετικές οπτικές και να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Είναι πολύ βασικό για να υπάρξουν αυτά τα αποτελέσματα, ο ίδιος ο πελάτης να θέλει να βοηθηθεί ώστε να προχωρήσει την πορεία του προς τα εμπρός και προς την επίτευξη των στόχων του.

 Και όπως πολύ συχνά θα με ακούσετε να υποστηρίζω: Φωτίζοντας όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς σου, μπορείς να ξεκλειδώσεις περισσότερες επιλογές και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Γραφείo - Αδριανού 24 Κηφισιά

Newsletter

MBTI Certified logo English 1

 fb  insta  link
Copyright 2023© | MARINIKI| created by PA

Search